ECU problems???

Have a question that your not sure what category it fits into or isn't really a specific question about a specific part? Ask it here...
Post Reply
toppy2
1GN n00b
Posts: 8
Joined: Fri Feb 20, 2009 2:50 pm
Location: Omaha, NE

ECU problems???

Post by toppy2 » Tue Mar 17, 2009 12:50 pm

this has happened three times now..... i will be driving down the highway and my gauges all of a sudden all drop for a couple seconds and then come back. like i said i only saw it happen three times but i was wanting to know if anyone had any kind of idea what it might be. thanks!

robert 'bob' paulson
1GN Registrant
Posts: 829
Joined: Sun Jan 28, 2007 7:18 pm
Location: Elmira Heights, NY

Post by robert 'bob' paulson » Tue Mar 17, 2009 3:20 pm

its most likely the cluster. click below for an easy fix.
http://forum.1gn.org/viewtopic.php?t=220

Bzevey
1GN Registrant
Posts: 277
Joined: Mon Oct 01, 2007 8:18 am

Post by Bzevey » Wed Mar 18, 2009 11:36 am

It might be the front ground on the radiator support

User avatar
99_fly_by
1GN Registrant
Posts: 272
Joined: Fri Mar 14, 2008 7:53 am
Location: Massachusetts
Contact:

Post by 99_fly_by » Wed Mar 18, 2009 6:42 pm

robert 'bob' paulson wrote:its most likely the cluster. click below for an easy fix.
http://forum.1gn.org/viewtopic.php?t=220
+1. neons are notorious for this
Got Neon?
Vinny wrote: This forum does still serve as a neons.org alternative for times when people get sick of the politics over there and/or want to say piss/fuck/cunt like an adult should be able to.

Bzevey
1GN Registrant
Posts: 277
Joined: Mon Oct 01, 2007 8:18 am

Post by Bzevey » Thu Mar 19, 2009 2:55 am

If its your speedo then definitely needs a solder job

toppy2
1GN n00b
Posts: 8
Joined: Fri Feb 20, 2009 2:50 pm
Location: Omaha, NE

Post by toppy2 » Fri Mar 20, 2009 9:37 am

ok thanks everyone i will have to try that

Post Reply