issues help speedo lights and codes

Tracing a wiring issue, or maybe have questions regarding an aftermarket security system? Post any non-audio related electrical questions here.
Post Reply
Expresso97
1GN Registrant
Posts: 19
Joined: Wed Jun 06, 2012 7:19 pm
Location: Ottawa ON

issues help speedo lights and codes

Post by Expresso97 » Tue Jun 26, 2012 9:15 pm

have a few problems

speedometer is messed up it is telling me the wrong speed but my tach is right...

my girlfriends neon has a left turning signal when breaking and 4ways at anything over 120km...

and not sure if this is going to be in the right catagory if not can i have some direction on where to post this :?

i have 2 codes


P0108 manifold absolute pressure/ BARD sensor high input

P0113 intake air temperature sensor 1 circuit high input

what should i do :?:
Red for now , expresso, cold air intake, shaft and knife mod, chipped ...

mcclunet
1GN Registrant
Posts: 85
Joined: Fri May 11, 2012 9:32 pm
Location: Pa

Post by mcclunet » Tue Jun 26, 2012 9:59 pm

your speedo could be off if you dont have the correct tires I would see what it calls for on the door then see what is on the car. As for the ele probs i have not a clue, I am having ele issues i dont got a clue where to start.

Expresso97
1GN Registrant
Posts: 19
Joined: Wed Jun 06, 2012 7:19 pm
Location: Ottawa ON

Post by Expresso97 » Tue Jun 26, 2012 10:33 pm

Tires are proper size P185 65R 14 all original lol :wink:

did i post the codes in the right category ??
Red for now , expresso, cold air intake, shaft and knife mod, chipped ...

User avatar
jamieely
1GN Registrant
Posts: 429
Joined: Tue Feb 10, 2009 12:39 pm
Location: Greenwood, IN

Re: issues help speedo lights and codes

Post by jamieely » Tue Jun 26, 2012 10:46 pm

Expresso97 wrote:have a few problems

speedometer is messed up it is telling me the wrong speed but my tach is right...

my girlfriends neon has a left turning signal when breaking and 4ways at anything over 120km...

and not sure if this is going to be in the right catagory if not can i have some direction on where to post this :?

i have 2 codes


P0108 manifold absolute pressure/ BARD sensor high input

P0113 intake air temperature sensor 1 circuit high input

what should i do :?:
Cant help with anything else but the turn signal coming on when you hit your brakes is a bad multifunction switch. I assume when it does it if you just barely tap up on the turn signal lever it goes away. Also if its like when mine was messed up, when I hit my brakes and the left turn signal would light up the brake light on the left side would not work.
1995 Highline Coupe SOHC MTX.
DOHC Mopar PCM
e85, 30lb injectors, LM-1, SAFC
Custom CAI, 60mm MPx TB, AMM Box Intake, DOHC pistons, built4race UDP
PT Clutch, 3.94 FD
AF/X LTH, High Flow Cat, Spiral Flow, 2.5" piping, Flowmaster 80 series

P&P Magnum head, Crane springs, Crane 007, AEM 3-bolt cam gear almost ready to bolt on

Expresso97
1GN Registrant
Posts: 19
Joined: Wed Jun 06, 2012 7:19 pm
Location: Ottawa ON

Post by Expresso97 » Tue Jun 26, 2012 10:59 pm

i will check that tomorrow morning and what do i do for the bad malfunction switch ??
Red for now , expresso, cold air intake, shaft and knife mod, chipped ...

Post Reply