1GN.org and Firefox

Have a problem with the forum or site, want to make a suggestion, or just have a question about 1GN? Post it here and we'll try to fix the problem, or at least give you an answer.
Post Reply
User avatar
DOHCRT
1GN Registrant
Posts: 1225
Joined: Sat Mar 03, 2007 12:34 pm
Location: Columbus, OH

1GN.org and Firefox

Post by DOHCRT » Thu Apr 26, 2007 5:13 pm

Sometimes Firefox will encounter an error when I post a reply or a new topic. It causes Firefox to close and have to restart. It usually happens about once per day, and its fine after that. I would blame it on the program itself, but it only happens with 1GN.org,
"Losers always whine about their 'best'. Winners go home and fuck the prom queen"

Project Log

APN
1GN Registrant
Posts: 1536
Joined: Mon Feb 12, 2007 6:10 pm

Re: 1GN.org and Firefox

Post by APN » Thu Apr 26, 2007 5:48 pm

DOHCRT wrote:Sometimes Firefox will encounter an error when I post a reply or a new topic. It causes Firefox to close and have to restart. It usually happens about once per day, and its fine after that. I would blame it on the program itself, but it only happens with 1GN.org,
It's the program itself.. Try updating or re-installing firefox.
#64
Image
APN wrote:
Jordan2.4 wrote:Apn...please make a new sig with pictures of your car CLEAN...i am tired of looking at the dirt...
That's called chipping paint son. Get some glasses. 8)

User avatar
DOHCRT
1GN Registrant
Posts: 1225
Joined: Sat Mar 03, 2007 12:34 pm
Location: Columbus, OH

Post by DOHCRT » Thu Apr 26, 2007 8:34 pm

Tried that already. I have the latest version. Anyone else using Firefox experience this problem? I really dont want to use Internet Exploder.
"Losers always whine about their 'best'. Winners go home and fuck the prom queen"

Project Log

User avatar
Lackof
1GN Registrant
Posts: 2599
Joined: Mon Feb 05, 2007 10:24 pm
Location: Jacksonville, FL

Post by Lackof » Thu Apr 26, 2007 10:14 pm

nope, but i do know of safari having problems on uploading pictures to the garage on these types of forums.

User avatar
das2123
1GN Registrant
Posts: 404
Joined: Wed Mar 14, 2007 2:36 pm
Location: Spring, TX

Post by das2123 » Fri Apr 27, 2007 8:37 am

DOHCRT wrote:Tried that already. I have the latest version. Anyone else using Firefox experience this problem? I really dont want to use Internet Exploder.
I use Firefox 100% of the time while on 1gn and haven't experienced any problems.
2003 SRT-4

FOR SALE POST

User avatar
NinjaneonTurtle
1GN Registrant
Posts: 500
Joined: Mon Feb 12, 2007 7:19 pm
Location: Cape May Court House, NJ

Post by NinjaneonTurtle » Fri Apr 27, 2007 5:37 pm

and safari has trouble making cars in the garage. firefox does it though.
1998 Neon R/T Coupe
1988 Colt Hatchback

User avatar
Diablo0
1GN.org Owner/Admin
Posts: 776
Joined: Thu Jan 25, 2007 4:39 am
Location: Greenville, SC - Pelzer
Contact:

Post by Diablo0 » Sat Apr 28, 2007 6:17 pm

What's the error that you're getting? I have yet to experience this and I'm running FireFox :-? Have you cleared out your cache recently and see if the problem reoccurs?
-Jason
Black '02 Neon R/T | White '02 Neon R/T - SRT-4 Engine Swap
Image
^^^ no, that isn't what I look like haha
Try not to become a man of success but rather to become a man of value. - Albert Einstein

Post Reply