Making a new vehicle in the garage

Have a problem with the forum or site, want to make a suggestion, or just have a question about 1GN? Post it here and we'll try to fix the problem, or at least give you an answer.
User avatar
NinjaneonTurtle
1GN Registrant
Posts: 500
Joined: Mon Feb 12, 2007 7:19 pm
Location: Cape May Court House, NJ

Making a new vehicle in the garage

Post by NinjaneonTurtle » Sat Mar 31, 2007 7:58 pm

I finally took pictures of my car and would like to add it to the 1gn garage, but when I select the year, the other drop down menus don't show any other information. Its required that they're filled in, therefore the site won't let me continue. Anyone else have this problem?
1998 Neon R/T Coupe
1988 Colt Hatchback

User avatar
Vinny
Administrator
Posts: 2246
Joined: Thu Jan 25, 2007 4:42 am
Location: Los Angeles
Contact:

Post by Vinny » Sat Mar 31, 2007 9:26 pm

I just checked it and it was fine, try again and let us know.
suave23 wrote:Can you imagine how much pussy you'd pull if you had a pet monkey riding your pet dog with you everywhere you went?

User avatar
NinjaneonTurtle
1GN Registrant
Posts: 500
Joined: Mon Feb 12, 2007 7:19 pm
Location: Cape May Court House, NJ

Post by NinjaneonTurtle » Sat Mar 31, 2007 9:32 pm

Just tried again. Its the same thing. The "Make" menu is not selectable and the "Model" menu is selectable, has a check mark to select and that's it.
1998 Neon R/T Coupe
1988 Colt Hatchback

User avatar
Lackof
1GN Registrant
Posts: 2599
Joined: Mon Feb 05, 2007 10:24 pm
Location: Jacksonville, FL

Post by Lackof » Sat Mar 31, 2007 9:55 pm

i have this problem on neontuners ... i dunno why either.

User avatar
Lackof
1GN Registrant
Posts: 2599
Joined: Mon Feb 05, 2007 10:24 pm
Location: Jacksonville, FL

Post by Lackof » Sat Mar 31, 2007 11:09 pm

i just went to edit my vehicle and now it does the same thing that frank is having trouble with.... it for soem reason erased what i had and i had to re-enter it and now i can't get anything to enter becuase all that works in the year category.

User avatar
NinjaneonTurtle
1GN Registrant
Posts: 500
Joined: Mon Feb 12, 2007 7:19 pm
Location: Cape May Court House, NJ

Post by NinjaneonTurtle » Sat Mar 31, 2007 11:30 pm

yeah so I'm not crazy after all :o but I do have a mac
1998 Neon R/T Coupe
1988 Colt Hatchback

User avatar
Vinny
Administrator
Posts: 2246
Joined: Thu Jan 25, 2007 4:42 am
Location: Los Angeles
Contact:

Post by Vinny » Sat Mar 31, 2007 11:41 pm

Skill, you on a Mac too?

What browsers are y'all using?

I always have weird errors with drop down menus in Firefox on the Mac I use a bunch, but right now I've been trying it with Firefox on my Windows machine at home with no apparent error at all.
suave23 wrote:Can you imagine how much pussy you'd pull if you had a pet monkey riding your pet dog with you everywhere you went?

User avatar
NinjaneonTurtle
1GN Registrant
Posts: 500
Joined: Mon Feb 12, 2007 7:19 pm
Location: Cape May Court House, NJ

Post by NinjaneonTurtle » Sat Mar 31, 2007 11:45 pm

Vinny wrote:Skill, you on a Mac too?

What browsers are y'all using?

I always have weird errors with drop down menus in Firefox on the Mac I use a bunch, but right now I've been trying it with Firefox on my Windows machine at home with no apparent error at all.
I'm using Safari right now, but lemme try it on Firefox too.
1998 Neon R/T Coupe
1988 Colt Hatchback

User avatar
Lackof
1GN Registrant
Posts: 2599
Joined: Mon Feb 05, 2007 10:24 pm
Location: Jacksonville, FL

Post by Lackof » Sat Mar 31, 2007 11:46 pm

Vinny wrote:Skill, you on a Mac too?

What browsers are y'all using?

I always have weird errors with drop down menus in Firefox on the Mac I use a bunch, but right now I've been trying it with Firefox on my Windows machine at home with no apparent error at all.
yah i have both pc and mac but right now i'm on the mac .. let me try it with firefox .. i'm running safari right now.

User avatar
Lackof
1GN Registrant
Posts: 2599
Joined: Mon Feb 05, 2007 10:24 pm
Location: Jacksonville, FL

Post by Lackof » Sat Mar 31, 2007 11:47 pm

yah turns out ther is somethign wrong with safari ... so firefox does it fine... damnet...
Last edited by Lackof on Sat Mar 31, 2007 11:47 pm, edited 1 time in total.

User avatar
NinjaneonTurtle
1GN Registrant
Posts: 500
Joined: Mon Feb 12, 2007 7:19 pm
Location: Cape May Court House, NJ

Post by NinjaneonTurtle » Sat Mar 31, 2007 11:47 pm

It works on Firefox. It doesn't work on Safari. I wonder why is that...
1998 Neon R/T Coupe
1988 Colt Hatchback

User avatar
Lackof
1GN Registrant
Posts: 2599
Joined: Mon Feb 05, 2007 10:24 pm
Location: Jacksonville, FL

Post by Lackof » Sat Mar 31, 2007 11:49 pm

what's weird is i'm pretty sure i made my vehicle with safari a while back? I don't remember ...

User avatar
NinjaneonTurtle
1GN Registrant
Posts: 500
Joined: Mon Feb 12, 2007 7:19 pm
Location: Cape May Court House, NJ

Post by NinjaneonTurtle » Sat Mar 31, 2007 11:50 pm

Skill wrote:what's weird is i'm pretty sure i made my vehicle with safari a while back? I don't remember ...
I was going to make my vehicle on safari and it worked for me, but I decided not to then cause I didn't have any pics on here.
1998 Neon R/T Coupe
1988 Colt Hatchback

User avatar
Lackof
1GN Registrant
Posts: 2599
Joined: Mon Feb 05, 2007 10:24 pm
Location: Jacksonville, FL

Post by Lackof » Sat Mar 31, 2007 11:56 pm

yah i'm on neontuners now addin gmy car to the garage cuz it's working in firefox instead of when i tried it under safari .. bleh

User avatar
NinjaneonTurtle
1GN Registrant
Posts: 500
Joined: Mon Feb 12, 2007 7:19 pm
Location: Cape May Court House, NJ

Post by NinjaneonTurtle » Sun Apr 01, 2007 12:13 am

Skill wrote:yah i'm on neontuners now addin gmy car to the garage cuz it's working in firefox instead of when i tried it under safari .. bleh
yeah our macs are too advanced for drop down menus. :roll:
1998 Neon R/T Coupe
1988 Colt Hatchback

Post Reply