Page 1 of 1

can u change the mileage on a gauge cluster?

Posted: Sat Aug 13, 2011 1:53 am
by 08kgraves
ok i put this here cus i guess it would be eletrical since it deals with the gauge cluster. but can u change the mileage on the cluster somehow? because i bought another neon and the cluster has a factory tack in it and 8,000 miles less roughly than mine. i wanted to make it the same or close to the same. any input peoples?

Posted: Sat Aug 13, 2011 8:13 am
by wickedgoodneon
you can remove the odometer from your old cluster and swap it into you new cluster. you need a t15 and a t9 torx bit or driver to do so.

Posted: Sat Aug 13, 2011 1:33 pm
by 08kgraves
hmmm ok i have a t15 but my smallest is a t10. thanks though

Posted: Sat Aug 13, 2011 2:55 pm
by srt4eh
you can also take apart the odometer and mess with the wheels until you get the mileage you want...lol

Posted: Sat Aug 13, 2011 3:21 pm
by 08kgraves
ok, thanks